Fresh Brew Apparatuur Er zijn 5 producten.

Toon 1 - 5 van de 5 artikelen
 • € 2.193,00 excl. btw € 2.653,53 incl. btw

  Voorzien van n groot canister voor fresh brew koffie (verse filterkoffie) en een aparte uitloop voor heet water. Voor locaties met wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

 • € 2.678,00 excl. btw € 3.240,38 incl. btw

  Voorzien van een groot canister voor koffiebonen en een aparte uitloop voor heet water. Voor locaties met wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

 • € 2.771,00 excl. btw € 3.352,91 incl. btw

  Voorzien van 3 canisters voor koffie, espresso, cappuccino, chocolade, café au lait, Wiener melange, espreschoc en heet water. Met keuzetoets voor toevoegen van melk aan de koffie en een aparte uitloop voor heet water voor thee of soep. Met wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, kunststof lekbak, automatische...

 • € 3.045,00 excl. btw € 3.684,45 incl. btw

  Voorzien van 3 grote canisters voor koffie, espresso, cappuccino, chocolade, café au lait, Wiener melange, espreschoc en heet water. Voor locaties met wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, aparte heetwateraftap, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

 • € 3.253,00 excl. btw € 3.936,13 incl. btw

  Voorzien van 3 canisters (waarvan 1 voor de bonen) voor koffie, espresso, cappuccino, chocolade, café au lait, Wiener melange, espreschoc en heet water. Met keuzetoets voor toevoegen van melk aan de koffie. Voor locaties met wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, aparte heetwateraftap, kunststof lekbak, automatische...

Toon 1 - 5 van de 5 artikelen